Wimper Volume Lifting

LVL staat voor Lash Volume Lift. Lash volume lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 3-6 weken behouden.
 
Wat is het verschil tussen LVL en Wimper permanent?
Met wimperlifting lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimper soort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimper krultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimper haartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.
De voordelen van Lash Volume Lifting:

Resultaat 3 tot 6 weken zichtbaar.
U hoeft geen wimper krultang meer te gebruiken na de behandeling.
I.c.m. wimpers verven heeft u geen mascara meer nodig.
Voelt licht en natuurlijk aan.
De ogen lijken door de gelifte wimpers groter.
Heeft een natuurlijk uitstraling.
Is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers!
Is bestand tegen water, zweet, tranen, zwemmen en slapen.


Wimper verven.
De boven als de onder wimpers kunnen in iedere gewenste kleur geverfd worden.