Cosmetisch tanden bleken.

 

Cosmetisch tanden bleken

Witte tanden krijgen is vaak na een behandeling haalbaar, helaas valt het niet altijd te garanderen. Bij de een gebeurd dit sneller als bij de ander. Wilt u ze nog witter hebben dan kan er altijd een vervolgafspraak worden gemaakt. Dit kan zelfs al op korte termijn omdat het peroxidevrij is. Voorafgaand aan de behandeling kunnen wij nooit een tint voor u uitkiezen.

Wij raden voor de eerste keer de behandeling van 90 of 120 minuten aan voor het meest zichtbaar resultaat. Dit mag verdeeld worden in 2 afspraken of in 1 keer. Bij de eerste afspraak dient het volledige bedrag contant of per pin te worden afgerekend.

Aanvullende informatie tanden bleken

Kronen, vullingen, bruggen en meer
In de praktijk blijkt het materiaal waarvan witte vullingen zijn vervaardigd (composiet) redelijk mee te bleken. Mocht na een bleekbehandeling toch een kleurverschil ontstaan, dan kan de tandarts dit gemakkelijk verhelpen door composiet te gebruiken in de nieuwe tandkleur.

Eten en drinken na de behandeling


De eerste 24 uur raden wij aan geen kleurstoffen te benuttigen (cola, tomatensaus etc.). Roken binnen 24 uur geschied geheel op eigen risico, bent u niet in staat om dit vol te houden probeer dan minimaal 3 uur te wachten met de eerste sigaret.

Hoelang blijft het zichtbaar?

Het duurt ongeveer 3- 6 maanden voordat je gebit weer teruggaat naar de oorspronkelijke kleur. Dit is gemiddeld, bij de een kan dit eerder gebeuren dan de ander. Voor een blijvend resultaat raden wij aan om tussen de 3-4 maanden terug te komen. We werken uitsluitend met natuurlijke producten die niet sterk en agressief zijn. Ook verkopen wij speciale whitening tandpasta‚Äôs die de kleur langer laat behouden en zelfs tot 2 tinten mee kan opfrissen!